Hopp til hovedinnhold

Tidligere konferanser

Forskerfrøkonferansen gir barnehageansatte mange nye ideer til å arbeide med naturfag. De får prøve ut praktiske øvelser og møte engasjerte foredragsholdere. Her er en oversikt over tidligere konferanser.

Lyd-i-ballong4

 

 

FORSKERFRØKONFERANSE I OSLO 2020

FORSKERFRØKONFERANSEN I OSLO 2019 

FORSKERFRØKONFERANSE I OSLO 2018

SAMMENHENG FOR BARNETS BESTE 2018

24. januar, Gardermoen
7. mars Bodø

FORSKERFRØKONFERANSEN I OSLO 2017

FORSKERFRØKONFERANSE I OSLO 2016

FORSKERFRØ PÅ HAMAR 2015

22. september 2015 var det Forskerfrøkonferanse på Hamar.

FORSKERFRØKONFERANSEN I OSLO 2015

2.–3. februar 2015 ble Forskerfrøkonferansen arrangert i Oslo.

FORSKERFRØKONFERANSEN I TRONDHEIM 2014

22. oktober 2014 ble det arrangert regional Forskerfrøkonferanse i Trondheim.

FORSKERFRØKONFERANSEN PÅ HAMAR 2014

14. oktober 2014 ble det arrangert regional Forskerfrøkonferanse på Hamar.

FORSKERFRØKONFERANSEN I ALTA 2014

21. mai 2014 ble det arrangert regional Forskerfrøkonferanse i Alta.

FORSKERFRØKONFERANSEN I OSLO 2014

Programmet til årets Forskerfrøkonferanse i Oslo inneholdt mange spennende og varierte temaer innenfor naturfag. Konferansen ble åpnet av Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen. Vi fikk også møte gatefysikeren Andreas Wahl og lærte om urbane dyr av Petter Bøckman. Vi fikk høre om barnehager som har arbeidet med både lesing, digitale verktøy og bærekraftig utvikling. Fast punkt på programmet var utdeling av Forskerfrøprisen til barnehager som gjennom sitt arbeid har stimulert til naturfaglig utforsking.

FORSKERFRØKONFERANSEN PÅ HAMAR 2013

Forskerfrøkonferansen på Hamar var en regional naturfagkonferanse for ansatte i barnehagen. Konferansen ble avholdt på Høgskolen i Hedemark, avd. for lærerutdanning og naturvitenskap, campus Hamar.

FORSKERFRØKONFERANSEN I OSLO 2013

På Forskerfrøkonferansen i Oslo 2013 var det spennende foredrag og god stemning. Deltagerne fikk bl.a. høre om botanikk i og rundt barnehagen og hvordan drive grønnsaksproduksjon sammen med barna. Deltagerne fikk også testet sine smak og luktesanser.

FORSKERFRØKONFERANSEN I STAVANGER 2013 

Naturfagsenteret, Universitetet i Stavanger og Utdanningsforbundet arrangerte Forskerfrøkonferanse i Stavanger 8 mars. Dette var den første regional naturfagkonferanse for ansatte i barnehagen. På konferansen møtte naturfagsentusiaster fra Universitetet i Stavanger,Universitetet i Oslo Høgskolen i Bergen, Naturfagsenteret og barnehager fra regionen.

FORSKERFRØKONFERANSEN I TRONDHEIM 2013

Naturfagsenteret, Dronning Mauds Minne Høgskole og Utdanningsforbundet arrangerte Forskerfrøkonferanse i Trondheim. Konferansen var en regional naturfagkonferanse for ansatte i barnehagen.I følge evalueringene var det en svært vellykket konferanse.

FORSKERFRØKONFERANSEN I SARPSBORG 2013

Naturfagsenteret og Inspiria arrangerte Forskerfrøkonferanse på Inspiria i Sarpsborg. Deltagerne fikk møte naturfagsentusiaster fra Universitetet i Oslo, Høgskolen i Østfold, Naturfagsenteret, Inspiria science center og barnehager fra regionen.